Pogoji poslovanja

Cene:

Vse cene na spletni strani so v EVRIH (EUR) in vsebujejo davek na dodano vrednost 22%. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila.

Dostava in plačilo:

Naročene artikle vam dostavimo po pošti. Kupljeno blago plačate ob prevzetju ali po predračunu.Naročeno blago pošljemo najkasneje v roku treh delovnih dni, razen v primeru da artikla ni na zalogi. Če artikla ni na zalogi obvestimo o tem naročnika in mu damo informacijo v kolikšnem času dobimo artikel. Pogodbo (naročilo) je mo?no skleniti v slovenskem jeziku.

Naročilo:

Artikle na spletni strani lahko naročite preko elektronske pošte info@stampiljke.net, po telefonu na številki 05 300 55 27 , 041 35 92 72 ali pisno na naslov podjetja. Sprejeta naročila obdelamo in stranki pošljemo v predogled za dokončno potrditev naročila. Naročilo bo shranjeno na sedežu podjetja. Na pisno željo naročnika mu lahko pošljemo kopijo naročila. Če želite preklicati naročilo lahko to storite, da nam pišete preko elektronske pošte ali nas pokličete na telefonsko številko 05 300 55 27 ali 041 35 92 72.

Varovanje osebnih podatkov:

Zavezujemo pa se da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Možnost odstopa od pogodbe?

Pri vseh opravljenih naročenih storitvah, opravljenih po natančnih navodilih potro?nika po potrjenih naročilih po predogledu s strani potrošnika, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe. Vsa dokumentacija se hrani pri Štampiljke Žiža in jo naročnik lahko dobi na osnovi pisnega zahtevka. Ima pa potrošnik pravico od odstopa od pogodbe, če kupi izdelek, ki predstavlja dopolnitev opravljanja storitve (rezervni del, deli, ki se obrabijo oziroma izrabijo). V tem primeru potrošnik lahko v roku 15 dni od prejema izdelka, pisno sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora v roku 15 po sporočilu blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati podjetju. Pri tem potrošnik krije stroške vračila. Podjetje pa mora takoj, ko je to mogoče, najkasneje v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, vrniti potrošniku plačila.
Nadaljuj
Hitro iskanje
 
Vpišite željeno besedo.
Napredno iskanje